İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Partisinden İstifa Ederek AK Partiye Geçti

featured

BODRUM HABER – İyi Parti  Gençlik Kolları Bodrum İlçe Başkanı Burak Yıldızel görevinden istifa ederek AK Partiye geri döndü.

Yaptığı basın açıklamasında Yıldızel,” Hayatım boyunca vatani ve Türki değerleri yüceltmek, bu uğurda ömür boyu çabalamak şanlı bayrağımıza leke düşmesin diye gerektiğinde canımı vermek üzere hem kendimi hem de çevremdeki dostlarımı ve siyasi yolda yürüdüğüm dava arkadaşlarımı örgütledim. Doğulu, Batılı, Kuzeyli, Güneyli demeden Alevi-Sünni demeden büyük ve güçlü Türkiye hayali kurdum. Türk-İslam Ülküsü için, İlay-ı Kelimetullah için Nizam-ı Alem davasını kendimle özdeşleştirdim. Bu yolumdan ölsem vazgeçmem. Mevcut siyası ortamına baktığımızda birbirine tamamen zıt kutuplardan oluşan 6’lı masanın şimdiden çatırdamaya başladığı apaçık ortaya çıkmıştır. Sadece 6’lı masa ile kalmamakla birlikte il ve ilçe teşkilatlarında da çatlaklar vardır. Dedikoduyu samimiyetsizliği ve basiretsizliği kendine entegre etmiş ego ve güç zafiyetlerinden ötürü diğer siyasi partilerde yer edinemediğinden dolayı oraya sığınmış toplumda zerre kadar karşılığı olmayan nifak saçan şahıslar fazlası ile mevcut. Daha bulunduğu ortamda huzur istikrar, birlik, güven ve kardeşliği hakim kılamayanların Türkiye Cumhuriyeti’ne adil ve refah bir yönetim sunamayacakları aşikardır. Tüm bu saydığım sebeplerden dolayı İyi Parti Gençlik Kolları Bodrum ilçe başkanlığı görevimden istifa ederek 13 yıl geçmişimin bulunduğu siyasi kökenim olan Ak Parti’ye geri döndüm” dedi.

Yıldızel’in AK Partiye tekrar üye olmasının ardından parti rozeti Ak Parti Bodrum Gençlik kolları Başkanı Azat Erol Ataş tarafından Yıldızel’e  takıldı. Yıldızel’in üye kaydını ise AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Partisinden İstifa Ederek AK Partiye Geçti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!