Nagihan Bayram Ak Parti’de Çiçeklerle Karşılandı

featured

BODRUM HABER – Türkiye Değişim Partisi Bodrum İlçe Başkanı Nagihan Bayram Ak Partiye katıldı. Bayram Ak Parti ilçe binasında çiçeklerle karşılandı.

Çeyrek asırlık bir siyası geçmişi olan Bayram TBMM Sosyal Tesisler Müdürlüğü, Eski Adalet Bakanı Mehmet Moğultay’ın danışmanlığı ve 21 yıl Türkiye Denizcilik İşletmelerinde baş memurluk yaptı. Nagihan Bayram geçen ay partisinden istifa ederek bugün itibarı ile Ak Partiye katıldı.

Bayram’ın İlçe Teşkilatına katılması ile ilgili Osman Gökmen şu açıklamalarda bulundu. Gökmen “ bugün bizim için çok önemli bir gün yarım asırlık siyasi geçmişe sahip olan bir büyüğümüz partimize katıldı. Gerçekten bizi çok onore etti. Tecrübeleri bizim için çok önemli. Bodrum siyasetinde, ülke siyasetinde ve uluslararası insan hakları ile alakalı yıllarca büyük çalışmalar yapmış olan bir büyüğümüzün bizlere katılıyor olması, yakın bir tarihe kadar Türkiye Değişim Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı yapan Nagihan Bayram bu saatten sonra siyasi kariyerine Adalet ve Kalkınma Partisi ile devam etmek için aramızda. Birazdan kendisine rozetini takdim edeceğim” dedi.

Partiye katılan Bayram sözlerine teşekkür ederek başladı. Uzun süredir  görev yaptığı parti başkanlığından sağlık sebepleri ile ayrıldığını belirten Bayram AK Partiye geçme sebeplerinin başında gelenleri şu şekilde açıkladı. Bayram, “CHP 45 yıl siyaset yaptım. 1 dönem Cumhurbaşkanının insan hakları alanında yaptığı iyileştirmeyi ulusal kanallarda anlattığım için disiplin kuruluna verildim. Ben şuna bakıyorum. Bireysel çıkarlarını toplumun önünde görmeyeceksin. Buraya her ziyarete geldiğimde gördüğüm ilgi beni bayağı etkiledi. Osman Başkanın beni partiye katılmam için ikna etmesi ile Ak Partiye geçtim. Bundan böyle AK Partide tüm gücümle çalışacağıma, sizinle yol yürüyeceğime söz veriyorum. İlk önce vatanımıza hayırlı olsun diyorum. Savaşların olmadığı, çocukların ölmediği annelerin ağlamadığı bir dünya dileğiyle hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Nagihan Bayram’ın partiye katılması  Osman Gökmen tarafından  takılan rozet töreni ile sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nagihan Bayram Ak Parti’de Çiçeklerle Karşılandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!