Balkan Atletizm Şampiyonası’ndan 2 Rekor 6 Madalya ile Döndüler

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da atletizm antrenmanlarını sürdüren Fatma Özkan Anter ile Fehime Özkan Yunanistan’ın Selanik kentinde düzenlenen Balkan Masterler Atletizm Şampiyonası’ndan 2 Türkiye Rekoru 6 madalya ile döndü.
Yunanistan’ın Selanik kentinde düzenlenen 31. Balkan Masterlar Atletizm Şampiyonası’na Bodrum’dan Milli Takımı temsilen katılan 57 yaşındaki Fatma Özkan Anter ile 83 yaşındaki Fehime Özkan 100-200 ve 400 metrelerde mücadele ettiler.
15 ülkeden yaklaşık 500 atletin katıldığı yarışmalarda Fehime Özkan 100- 200 ve 400 metre yarışmalarında üç birincilik kazanıp altın madalya alırken, Fatma Özkan Anter ise 100 ve 200 metrelerde 2. Olarak iki branşta da yeni Türkiye rekorlarının sahibi oldu. Anter 400metre yarışında ise 3. Oldu. Yarışmalarda Türkiye toplam 84 madalya ile ülkeler sıralamasında 6. Sırada yer aldı.
İzmir Masterleri  Atletizm Kulübü’nde (İZMAK) lisanslı olarak yarışmalarını sürdüren sporcular gelecek yıl Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecekler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Balkan Atletizm Şampiyonası’ndan 2 Rekor 6 Madalya ile Döndüler
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!