Ege Yıldızı Spor Kulübü’ne Destekler Başladı

featured

BODRUM HABER – Son yıllarda Hokey’de büyük çıkış yakalayan, Ege Yıldızları Spor Kulübü Kadın Hokey Takımına destekler gelmeye başladı.

Ege Yıldızları Spor Kulübü, Muğlalı yetenekli kız çocuklarını okullardan tespit edip küçük yaştan spor ile tanıştırıyor.  Sporcularla Türkiye Hokey Süper Liginde mücadele eden ve ilde Ortaokulararası , Liselerarası, U14 , U16 ve analig kategorilerinde Türkiye Şampiyonluğu başarısını kazandıran her yıl 10’larca sporcuyu milli takımlara gönderen takım, sporcuların üniversite okumalarını ve ardından öğretmen veya antrenör olarak meslek sahibi olmalarını amaç ediniyor. Bu yıl takıma sponsor olan bir firma Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübünün tüm antrenman forması ihtiyaçlarını karşıladı. Konu ile ilgili Soykan Kuyumculuğa ve Salih Soykan’a teşekkür eden kulübün hokey branş sorumlusu Ayhan Hasdemir “bu şekilde destekler sporcularımızı çok motive ediyor başarılarımızın sürekliliği için bu tarz desteklere ihtiyacı olduklarını söyledi.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ege Yıldızı Spor Kulübü’ne Destekler Başladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!