Vali Orhan Tavlı Ermaş Muğlaspor’u Ziyaret Etti

featured

BODRUM HABER – Muğla Valisi Orhan Tavlı Ermaş Muğlaspor Kulübü Sıtkı Koçman Eğitim Tesislerini ziyaret ederek Kulüp Başkanı Ali Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri ve sporcularla bir araya geldi.

Ermaş Muğlaspor Sıtkı Koçman tesislerinde Kulüp Başkanı Ali Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri, A Takımı ve isim Sponsoru Ermaş Madencilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan tarafından karşılanan Vali Orhan Tavlı sporcularla Muğla’nın coğrafi işaretli ürünlerinden Muğla Saraylısı ikram etti.

Ermaş Muğlaspor Sıtkı Koçman Eğitim Tesislerinde incelemelerde bulunan Vali Orhan Tavlı Sporcular ve antrenörlerle bir süre sohbet etti.

Altyapı takımının antrenmanını bir süre izleyen Vali Orhan Tavlı sporculara başarılar diledi.

Ermaş Muğlaspor Başkanı Ali Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İsim Sponsoru Ermaş Madencilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ile bir araya gelen Vali Orhan Tavlı kulübün faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi alarak istişarelerde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vali Orhan Tavlı Ermaş Muğlaspor’u Ziyaret Etti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!