Direksiyon Hakimiyetini Kaybedip Takla Atan Araçta 1 Kişi Yaralandı

featured

BODRUM HABER – Gümbet kavşağında meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, öğleden sonra Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Gümbet Kavşağı’ndan Hastane Kavşağı istikametine doğru seyreden 48 UV 035 plakalı otomobilin sürücüsü, Hastane Kavşağı’na yaklaştığı sırada yola kontrolsüz şekilde çıkan bir araca çarpmamak için ani manevra yaptı.

Bir anda aracın direksiyon hakimiyetini  kaybeden  sürücü kontrolü kaybetti. 48 UV 035 plakalı otomobil, refüje çıkıp takla atarak durabildi. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan Özkan U. hafif şekilde yaralandı. Sürücü ise takla atan otomobilden burnu bile kanamadan çıktı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar 112 çağrı merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ambulansı yaralı kişiyi Bodrum Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaralı Özkan U.’nun  genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazada ağır hasar alan otomobil ise çekici yardımıyla bölgeden kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Direksiyon Hakimiyetini Kaybedip Takla Atan Araçta 1 Kişi Yaralandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!