Islak Yolda Motosikleti ile Kayarak Düşen Yaşlı Adam Kazada Yaralandı

featured

BODRUM HABER – Bodrum Hastane kavşağında dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yolun kaygan olması sebebi ile düşerek yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza Kıbrıs Şehitleri Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre, yola kontrolsüzce akıtılan sudan geçmeye çalışan 48 VH 884 plakalı motosiklet sürücüsü yolun ıslak olması sebebi ile  motosikleti ile birlikte kayarak düştü. Yaşlı vatandaşın düştüğünü gören çevredeki vatandaşlar önce yardım ederek yaralı vatandaşı ayağa kaldırarak kenara aldılar. 112 çağrı merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Düşme esnasında kaşından ve dizlerinde yaralanan vatandaş 112 acil sağlık ambulansı ile Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yola akan sular sebebi ile yaşanan kaza sonrası aynı yönden geçen motosiklet sürücülerinin de zor anlar yaşadığı bir çoğunun kayma tehlikesi geçirdiği görüldü. Özellikle motosiklet sürücüleri kendileri için büyük tehlike arz eden suların kontrolsüzce sokaklara akıtılmasının önlenmesini istediler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Islak Yolda Motosikleti ile Kayarak Düşen Yaşlı Adam Kazada Yaralandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!