Zincirleme Kazada Ortalık Savaş Alanına Döndü, Kazada 3 Kişi Yaralandı

featured

BODRUM HABER -Yalıkavak yolu kapuz caddesi üzerinde meydana gelen zincirleme kazada 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre  Yalıkavak istikametinden Kapuz caddesinde seyir halinde giden 48 RS 160 plakalı bir işyerine ait kamyonet iddiaya göre önündeki aracın yavaşlaması üzerine direksiyon hakimiyetini kaybetti. Hakimiyeti kaybeden  kamyonet  sürücüsü karşı şeritte  Bodrum istikametinden gelen 34 SIZ 88 plakalı otomobile tam ortasından vurdu.

Çarpmanın etkisi ile savrulan  otomobil yol kenarında bulunan bir peysaj işletmesinin önünde park halinde duran  48 ABD 737 plakalı ticari araca vurarak durabildi. Kazanın etkisi ile bir anda savaş alanına dönen olayda 3 kişi yaralandı. Çevrede bulunanların 112 çağrı merkezine ihbarda bulunmaları ile olay yerine ekipler sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı. Kazada otomobilde maddi hasar meydana gelirken araç kullanılamaz hale geldi. Kaza sebebi ile bir süre kapanan yolda güvenlik önlemleri alan ekipler trafiğin güvenli şekilde akışını sağladı. Trafik, araçların çekici yardımı ile yoldan kaldırılması ile normal seyrine döndü. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zincirleme Kazada Ortalık Savaş Alanına Döndü, Kazada 3 Kişi Yaralandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!