Bir Mahalle Muhtarının MUSKİ’ye İsyanı

akçaalan

BODRUM HABER – Bodrum’da su sorunları gün geçtikçe çoğalıyor. Patlayan borulardan boşa akan sular ile ilgili gazete haberimizin üzerinden daha 1 gün geçmeden ihbar hattımıza Bodrum yarımadasının her yerinden ihbar videoları ve isyanlar gelmeye başladı.

Turgutreis  Akçalan muhtarının paylaştığı video ise MUSKİ’nin artık hiçbir şekilde iş yapmadığının adeta kanıtı. Büyükşehir Belediyesi yapılan haberlere hiçbir şekilde geri dönüş yapmaz iken Bodrum’un her yerinden su feryatları yükseliyor. Aylardır susuzlukla baş başa bırakılan halkın isyanına hiçbir kurum veya kurum yetkilisi geri dönmemekle birlikte boşa akan sularla caddeler adeta pırıl pırıl olurken evlerde ne yazık ki su sefilliği çekiliyor.

Yaptığımız haberlerin akabinde Akçaalan mahalle muhtarı Cumhur Bayırlı sosyal medya hesabından da paylaştığı günlerdir boşa akan suya isyan ettiği bir video paylaştı. Bayırlı “MUSKİ çalışmıyor dediğimizde kızıyorlardı işte ispatı günlerdir bu su bu şekilde akıp gitti neredeyse  Akçaalanı besleyecek suyu günlerdir kaçak olarak boşa akıyor. Ondan sonra MUSKİ görevini yapmıyor dediğimizde kızıyorlar. Kızın bende Akçalan muhtarı olarak bu rezilliği bu kepazeliği tüm halkımızın duymasını istiyorum. Şu duvarlar neredeyse yıkılacak  hale geldi düğün salonunun önü bu halde bırakılır mı? Şakır şakır boşa akan suyun bedelini biz ödüyoruz yazıklar olsun diyecek söz bulamıyoruz yosun tuttu buraları böyle vatan haini gibi hizmet olur mu bu nasıl bir kepazelik” diye isyan etti.

İnsanların susuzluktan adeta kırıldığı Bodrum’da bunca ihbarı şikayeti görmezden gelen MUSKİ neden çalışmıyor. Son olarak bir muhtarın dilinden gündeme getirdiğimiz su sorunları ne zaman sona erecek. MUSKİ’nin bu vurdumduymazlığının sebebi nedir. Her yerden boşa akan sular evlerinde susuzluk çeken vatandaşların su bekleyen halkın sesini neden kimse duymuyor. Buraları MUSKİ görmüyor mu. Görmek mi istemiyor. İhbarları neden değerlendirmiyor, dönüş yapılmıyor. MUSKİ neden hala sessizliğini koruyor. Daha kimlerin ne yapması ne söylemesi gerekiyor.

Exit mobile version