Ehliyetsiz Sürücü Trafiğe Çıktı Kaza Yaptı

featured

BODRUM HABER – Konacık ‘da meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Muhammer A. yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza Konacık Mahallesi Seyit Onbaşı Sokak ile  Cennet Sokağın kesiştiği yerde meydana geldi. İddiaya göre, Kavşaktan ana yola çıkış yapan Yalçın B’nin kullandığı kamuya ait 34 EDZ 837 plakalı araç aniden hızla önüne çıkan Muhammer A. idaresindeki 09 HL 730 plakalı motosiklete çarptı. Araçtan kaçmaya çalışan motosiklet sürücüsü aşırı hızlı olması sebebi ile meydana gelen çarpma sonucunda kaldırıma çıkarak orada bulunan bir narenciye ağacına vurdu. Kazanın şiddeti ile ağacın dalları kırıldı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. 112 acil sağlık ekipleri yaralı Muhammer A’yı ambulans ile Bodrum Devlet hastanesine kaldırdı.

Diğer araç sürücüsü Yalçın B.’nin beyanına göre yola çıkmadan sağa sola baktım herhangi bir araç yoktu birdenbire nereden çıktı anlayamadım dedi. Bu arada motosiklet sürücüsü Muhammer A.’nın kullandığı motorunun ne muayenesi, nede sigortası olmadığı gibi  sürücü ehliyetinin de olmadığı öğrenildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ehliyetsiz Sürücü Trafiğe Çıktı Kaza Yaptı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!