Bodrum’a Yeni Bir Stadyum İçin Çalışmalara Başladılar

2022-11-30_17-10-34

BODRUM HABER – Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen   Bodrum’a yeni bir stadyum yapılması için girişimlerde bulundu. Gökmen’e ziyaretinde Bodrumspor Yönetim Kurulu Üyesi Zeynel Kılıç’da eşlik etti.

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ziyaretleri ile ilgili şu bilgileri paylaştı Gökmen “Vekillerimiz Sn. Mehmet Yavuz Demir ve Sayın Yelda Erol Gökcan ile Bodrumspor’umuza yeni stadyum için Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın M. Muharrem Kasapoğlu’na talebimizi ilettik. Yeni stadyumumuz şimdiden tüm  Bodrum’umuza hayırlı uğurlu olsun.

Zeynel Kılıç ise  sosyal medya hesabından ziyaret ile ilgili şu bilgileri paylaştı. Zeynel  Kılıç “BODRUMSPORUMUZU temsilen Sayın cumhurbaşkanımızla Ankara’da görüşme olanağım oldu. Kendilerine Bodrumsporumuz ile ilgili Rıza başkanımızla görüşme öncesi yaptığımız istişarelerdeki konu başlıklarını detaylı bilgi olarak aktardım. Bodrumspor’u takip etiğini ve başarılarımızın devamını diledi. Stadımızın detaylarını kendilerine anlatım. Mevcut stadımızın tarihi yapılar üstünde olduğunu ve son derece yetersiz olduğunu dünya markası Bodrumumuza yakışmadığını ve yeni stat için kulübümüz adına kendilerinden yardım talebinde bulundum.  Özel kalem müdürü Sayın Hasan Doğan Beyi çağırıp gerekenlerin yapılması talimatını verdi. Devamında Spor Bakanımızı mecliste ziyaret ederek bilgileri kendilerine de aktardım. Bakanımız 2 hafta içinde Bodruma gelerek incelemelerde bulunacak.  Hayırlısıyla inşallah yeni stadımıza yakında kavuşacağız” paylaşımında bulundu.

Exit mobile version