Bodrum’da Afet Bilinci Eğitimi Verildi

featured

BODRUM HABER – MUĞLA 911 Arama Kurtarma Araştırma Derneği & Genç Kızılay Bodrum  ile Bodrum Şehit Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesinin 255 öğrencisi ve 10 öğretmenine Afet Bilinci Eğitimi verildi.

Eğitimde Başta deprem olmak üzere ülkemizde yaşanan afetlere yönelik Afet öncesi, Afet anı ve Afet sonrası yapılacak davranışlar hakkında bilgilendirilme yapıldı.

Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Kızılay Haftası kapsamında gerçekleştirilen bilgilendirme ve afet farkındalık eğitimi seminerinde öğrenciler ile bir araya gelindi.

Türk Kızılay Bodrum sosyal medya hesabından “Türk Kızılay Bodrum olarak bu zamana kadar yapmış olduğumuz faaliyetlerden sosyal sorumluluk projelerinden katılmış olduğumuz davetlerden öğrencilere bahsettik. Muğla 911 ekipleri AFAD afet farkındalık eğitimini öğrencilerimizi anlattı. Muğla 911 Arama Kurtarma ekipleri Afet çantasını gösterdi ve gelen soruları cevapladı. Desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” paylaşımında bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Afet Bilinci Eğitimi Verildi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!