Gümbet’te Sular Haftalardır Boşa Akıyor

WhatsApp Image 2022-11-23 at 11.03.13

BODRUM HABER – Gümbet Mahallesi Okaliptus Sokakta bulunan  Gümbet  Belediye Kafenin hemen arkasında haftalardır akan sular ile ilgili haberimizin üzerinden 3 hafta geçmesine rağmen henüz olayla ilgili bir gelişme yaşanmadığını görüntüledik.

Bodrum Belediyesi Kafelerinden Gümbet Kafe’nin bahçesinde bulunan parke yolun ortasından sızan ve haftalardır  boşa akan suyun  görülüp şikayet edilmemesi bir yana çalışanların hergün oradan geçip konuyla ilgili bir işlem yapmadıklarını da belirtmiştik. Aradan geçen haftalara rağmen ne yazık ki bu kadar vurdumduymazlığın olduğu konu ile ilgili hala bir gelişme yaşanmadığını belirtmek istedik.

Haftalardır boşu boşuna akan su o kadar geniş bir alana yayılmış ki orada bulunan çocuk parkı ve diğer park alanları da su ve çamur içinde kalmış ne yazık ki.  Yetki olarak bu bölge kime bağlı özel mülk mü Bodrum Belediyesine mi ait yoksa Muğla Büyükşehir Belediyesi yetkisinde mi henüz bir dönüş olmadığı için bilinmiyor.

Yetkili mercilere defalarca  ulaştırılan şikayet ile ilgili neden bir çalışma yapılmadığının cevabı ise henüz alınamıyor. MUSKİ Kayıp kaçak su bedelleri ile boşa akan su paralarını  vatandaşlardan alınan faturalara ekliyor ancak  MUSKİ ekiplerince  bu konuda kış gelmesine rağmen hala bir çalışma yapılmıyor. Vurdumduymazlığın hat safhaya çıktığı bu tip görüntüler Bodrum’da aylarca susuz kalan vatandaşlar tarafından bıkkın bir şekilde yine şikayet ediliyor ve yine çözüm bulunmuyor. Üstelik kaçak suyun çıkış noktası Bodrum Belediye kafenin hemen dibinde ve Kafe Çalışanlarının, yetkili müdürlerin haftalardır boşa akan suyu görmezden gelip neden şikayet etmedikleri ise merak ediliyor. Burada bir ihmal mi var yoksa umursamazlık mı var bilinmiyor. Bilinen bir şey var ise MUSKİ Bodrum’daki her olayda tekrar tekrar sınıfta kalıyor.

Exit mobile version