İYİ Partililer, Bodrum’da Öğretmenler Gününü Kutladı

featured

BODRUM HABER – İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, beraberinde ilçe başkan yardımcıları ve mahalle temsilcileri ile 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, Bodrum Yarımadası’nın eğitim yuvalarını ziyaret ederek, öğretmenlere karanfil armağan etti. İYİ Partililer, üzerinde “Yüzünü Güneşe Dön Türkiye” etiketli 850 adet çiçeği takdim ederken, kendisi de bir eğitim neferi olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in öğretmenlere selam ve sevgilerini ilettiler.
Bodrum’da 24 Kasım Öğretmenler Günü, Belediye Meydanında düzenlenen resmi törenle başladı. Buradaki törene katılan İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber ve yönetim kurulu üyeleri, Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Törenin ardından 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları okul ziyaretleri ile devam etti.
İYİ Partililer, Bodrum merkez, Turgutreis, Yalıkavak, Mumcular, Bitez ve Ortakent’teki okulları tek tek ziyaret ederek eğitimcilere çiçek takdim etti. İlçe Başkanı Nevzat Kanber ile yönetim kurulu üyelerinin Turgutreis İlköğretim Okulu ziyaretine, CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan da eşlik etti. Öğretmenlerle bir süre sohbet eden İYİ Partililer, kendisi de bir eğitimci olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in selamlarını ileterek “Bir gün değil, her gün yanınızdayız” mesajı verdiler.
İYİ Parti’nin eğitim politikalarının “İyileştirilmiş Eğitim Sistemi” ile hayata geçirileceği günün, öğretmenler için milat olacağını belirten Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, “Biz artık okul bahçelerinden, çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin gür sesinden yeniden ANDIMIZ’ı duymak istiyoruz. Köy okullarının yeniden açılmasını ve ataması yapılmamış tek bir öğretmen bile kalmamasını istiyoruz. Cumhuriyetin 100’üncü yılında 100 bin öğretmenimizin atamasını İYİ Parti iktidarında yapmak dileğiyle, tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyoruz. Eğitimcilerimizin itibarını onlara teslim edeceğimiz gün yakındır, az kaldı” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İYİ Partililer, Bodrum’da Öğretmenler Gününü Kutladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!