Bodrumspor Evine Puansız Döndü

featured

BODRUM HABER – Bodrumspor deplasmanda karşılaştığı Pendikspor’a 3-0 mağlup oldu. Yeşil-beyazlı ekip 5 maçlık yenilmezlik serisini kaybederken, Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Pendikspor maçında alınan sonuçtan memnun olmadıklarını dile getirerek, “Bizi biz yapan değerleri sahaya yansıtamadık” dedi.

Spor Toto 1’inci Lig’de mücadele eden Bodrumspor ligin 13’üncü haftasında deplasmanda Pendikspor ile karşılaştı. İstanbul ekibi ilk yarı bulduğu 3 golle sahadan galip ayrıldı. Bu maç ile birlikte yeşil-beyazlı ekip 21 puanda kalırken, 4’üncü sıraya geriledi. Rakibi Pendik ise 21 puanla averaj farkıyla 3’üncü sıraya yükseldi.

Maçtan sonra basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Çok zor olacağını düşündüğümüz bir maçtı. Öyle de oldu. Rakibimizin ileri hattının ne kadar etkili olabileceğini biliyorduk. Biz buraya gelmeden önce son 4 haftada 10 puan topladık. Ama bugün burada ona uygun oynayamadık. Bizi biz yapan değerleri yansıtamadık. Dolayısıyla iyi hazırlandığımız bir deplasmandan elimiz boş dönüyoruz. Bu maçlardan çıkaracağımız dersler doğrultusunda ligde oynayacağımız diğer rakiplere karşı sergileyeceğimiz oyuna bu tecrübeleri yansıtacağımızı düşüyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrumspor Evine Puansız Döndü
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!