Çağdaş Bodrum Yerini Korumak İçin Mücadele Edecek

featured

BODRUM HABER – İlk senesinde bir üst lige çıkma başarısı gösteren ve bu sene Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde oynayan Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 9. Hafta mücadelesinde Bornova Belediyesi Karşıyaka ile İzmir Deplasmanı’nda karşılaşacak.

3 Aralık Cumartesi günü saat 15.45’de Altındağ Atatürk Spor Kompleks’inde oynanacak olan maç, Federasyon Youtube TBF TV kanalından canlı olarak yayınlanacak. Bu karşılaşmada da Çağdaş Bodrum Spor, Misli.com Türkiye Basketbol Lig birinciliğini korumak için mücadele verecek ve Bodrumlu sporseverlere heyecan dolu, seyir kalitesi yüksek bir maç izletecek.

Sezon öncesi dönemde büyük bir yapılanma dönemine giren Çağdaş Bodrum Spor, yeni ve güçlü transferlerle göz doldurduğu gibi, Lig birinciğili ile A, takımında, U-14, U16, U-18 liginde mücadele veren alt yapı oyuncuları ve teknik kadrosuyla sadece Bodrum’un takımı değil, Türkiye’nin de en güçlü takımlarından olacağının mesajını veriyor.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çağdaş Bodrum Yerini Korumak İçin Mücadele Edecek
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!