Bulunan Kemikler Kayıp Gence Ait Çıkınca Tekrar Arama Başlatıldı

featured

BODRUM HABER – Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4’üncü sınıfta okuyan ve yaz döneminde Bodrum’a çalışmaya gelen 26 yaşındaki Vedat Altun isimli genç, 6 Temmuz günü Torba mahallesinde çalıştığı otelden ‘hava almaya çıkıyorum’ diyerek çıktıktan sonra bir daha otele dönmemişti. Psikolojik rahatsızlıkları olduğu ifade edilen Altun’dan  haber alamayan yakınları “Kendisi bipolar. Bir süredir ilaçlarını almamış. Torba’da otelden çıktıktan sonra taşkınlık yapmış. Polis tarafından gözaltına alınmış, ifadesi sonrası serbest bırakılmış. Erzurum’a gelmek için üzeri çıplak şekilde otobüse binmiş fakat otobüsten indirmişler. İlaçlarını almadığı için sıkıntılı bir döneme girdiğini düşünüyoruz. Kayıp başvurusu yaptık. Hayatından endişe ediyoruz” beyanları üzerine kayıp genç aranmaya başlandı. Son görüldüğü bölge olan Torba’da çok sayıda ekibin katılımı ile uzun süre aramalar devam etti.

Bölgede devam eden çalışmalarda bir insana ait olduğu tahmin edilen kemikler bulunmuştu.  Yapılan incelemeler sonucunda  bulunan kemiklerin Vedat Altun’a ait olduğunun tespit edilmesi üzerine ekipler aynı bölgede tekrar araştırma çalışmalarına başladı.

Çalışmalara Muğla Asayiş şube ekipleri, Bodrum Asayiş şube ekipleri, Muğla Jandarma jak ekipleri, Bodrum Jandarma, , Muğla 911 Arama Kurtarma ekipleri, Bodrum Orman İşletme, 1 İz Takip arama köpeğinin de katıldı. Muğla’dan gelen  Asayiş Ekiplerince getirilen drone ile çevrede çekimlerde yapıldı.

1
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
4
sinirli
Sinirli
3
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bulunan Kemikler Kayıp Gence Ait Çıkınca Tekrar Arama Başlatıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!