Güvenlik Görevlisi İş Arkadaşını Uykusunda Öldürdü

featured

BODRUM HABER – Yalıkavak’ta  bir sitede güvenlik görevlisi olarak çalışan Muzaffer E. aynı lojmanda kaldığı iş arkadaşını uyuduğu sırada defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay Yalıkavak Mahallesi Flipper Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Yalıkavak’ta bir rezidansta güvenlik görevlisi olarak çalışan Muzaffer E. ile aynı lojmanda kalan mesai arkadaşı Kenan M. arasında uykusunda horluyor diye tartışma başladı. İkili arasında başlayan tartışma sonrası araya giren şefleri tarafından şahısların vardiyaları değiştirildi.

Dün gece vardiyasında nöbet tutan Muzaffer E., sabaha karşı nöbetini bırakıp lojmanda uyuyan arkadaşını uykusunda defalarca bıçakladı.

Muzaffer E. mesai arkadaşı 29 yaşındaki Kenan E.’yi defalarca bıçakladıktan sonra ekiplere ihbarda bulundu. İhbarın üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, Kenan Maral’ın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Psikolojik sorunları olan ve eşiyle de boşanma aşamasında olduğu öğrenilen Muzaffer E., olay yerine gelen Emniyet Ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kenan Maral’ın cenazesi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Güvenlik Görevlisi İş Arkadaşını Uykusunda Öldürdü
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!