İYİ Parti Kongresi 3. Kez Gerçekleşti

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da 3. kez yapılan İYİ Parti İlçe Başkanlığı  olağan Kongresi Heredot Kültür merkezinden gerçekleşti. Başkanlık seçiminde Nevzat Kanber tekrar seçilerek güven tazeledi.

Bugün saat 11.’ de Konacık  Herodot Kültür Merkezi’nde düzenlenen kongreye İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı ve Muğla Milletvekili Metin Ergun, İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Fethiye Eski Belediye Başkanı Behçet Saatcı, İYİ Parti Kalkınma Politikaları Turizmden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı CHP’li Belediye Meclis Üyesi İlknur Ülküm Seferoğlu, İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, Milas İlçe Başkanı Gürsel İnce, Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci ve Datça İlçe Başkanı Recep Ceylan; Demokrat Parti Bodrum İlçe Başkanı Ertan Pelit, DEVA Partisi Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Billorer, STK temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Divan heyetinin seçimi ile başlayan genel kurul, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. İstiklal Marşının okunmasının ardından kongreye misafir olarak gelen diğer partilerin temsilcileri, hayırlı olsun dileklerinde bulunup salondan ayrıldı.

Oldukça yoğun ilgi gösterilen kongrede konuşmaların arasında sık sık atılan Başbakan Akşener sloganları salonda ayakta alkışlandı.

Konuşmaların ardından kongredeki tek aday Nevzat Kanber, yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Sonrasında partiye yeni üye olan 100 kişiye rozet takıldı. 3. Olağan Kongre, oyların kullanılması ile sürdü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İYİ Parti Kongresi 3. Kez Gerçekleşti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!