Otogarda Aracın Çarparak Yaraladığı Arap İçin Seferber Oldular

featured

BODRUM HABER – Bodrum Sıcak Haber Watsapp  ihbar hattımıza  gönderilen ihbarda bir vatandaş herkes tarafından  sevilen ve beslenen Arap isimli köpeğe çarpan bir araç tarafından yaralandığı bildirdi.

Olay 04 Aralık tarihinde akşam 19.00 sularında Şehirler Arası Terminalinde gerçekleşti. Otogarda sevilen ve beslenen bir köpeğe çarpan şahıs Arap isimli köpeğin yaralanmasına sebep oldu. İhbarı yapan vatandaş tarafından hemen müdahale edilip gerekli yerler aranırken aracıyla köpeğe çarpıp yaralayan şahıs, yardım etmeye çalışan vatandaşın telefon trafiğinden yararlanıp hızla oradan kaçtı.

Bu arada ayağından yaralanan Arap’ın parçalanan bacağı kan revan içinde kaldığı için hemen pet ambulans arandı. Ortakent’te olduğu öğrenilen  aracın gelmesi uzun süreceğinden Yücelen hastanesinden  pet ambulans istendi. Orada da o anda araç olmaması üzerine özel bir pet taksi ile yaralı can hastaneye kaldırıldı. Anestezi verilerek operasyona alınan Arap ayağında dikiş olması sebebi ile hastanede kaldı. Sabah nöbet çıkışı Yücelen Hastanesinden alınan Arap Bodrum Hayvan Hakları Derneği Füsun Uslu’nun yönlendirmesi ile barınağa aldırıldı. Ayrıca minibüs şoförü Şadi bey isimli başka bir hayvan sever taksi ve diğer tüm masrafları karşıladı. Barınakta Veteriner Eylül hanıma teslim edilen can şimdilik emin ellerde. İhbarda bulunan vatandaş  “Yaralı halde otogarda yapamazdı” yardım eden herkese çok teşekkür ediyorum dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Otogarda Aracın Çarparak Yaraladığı Arap İçin Seferber Oldular
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!