Bodrum Girişimci & Gelişen Kadınlar Yılbaşı Alışveriş Şenliği 24 Aralık’ta Gerçekleşiyor

featured

BODRUM HABER – Bodrum Girişimci & Gelişen Kadınlar Yılbaşı Alışveriş Şenliği 24 Aralık’ta Bodrum İskele Meydanı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak.

Girişimci & Gelişen Kadınlar Yılbaşı Alışveriş Şenliği, butik ve üretici markaları Bodrum’da yaşayan ziyaretçileri ile buluşturuyor.  Kardan adam, kalpler ve yılbaşı ağacı gibi süslerin yer aldığı muhteşem renkli atmosferde gerçekleşecek şenlikte birçok tasarımcının özel olarak ürettiği hediyelik eşyaların olduğu stantlar yer alacak.

Gün boyu çay ve patates kızartmasının ücretsiz olarak ikram edileceği şenlikte, Dj Vedat Sarı yılbaşı ruhunu  yaşatacak müzikler ile performansını da sergileyecek. Ürün ve hizmetlerini daha geniş kitlelere tanıtılacak stantlar yanında yılbaşına özel hediye çekilişi de gün içinde yapılacak.  Alışveriş yapan herkesin katılacağı çok özel hediyelerin bulunduğu büyük yılbaşı hediye çekilişi ve daha birçok sürprizler şenlikte ziyaretçiler ile buluşacak.

Bodrum’da birçok festivalin öncüsü bodrumcitylife.com’un ortaklarından Gülay Ece Harmandaoğlu, katılımcı birçok girişimci kadınların ürettikleri ürünleri şenlikte ziyaretçilerle buluşturacağını söyleyerek şu bilgileri verdi: “Bodrum’da Kadınlarımıza destek vermekten çok mutluyuz. Bodrum’da Sosyal Sorumluluk projelerine önümüzdeki aylarda da farklı festivallerle yaparak ağırlık vereceğiz” dedi.

Şenliğe hizmet sponsorlarımızda destek verdi.

Bodrum Belediyesi destekleri ile Bodrum’da iskele meydanında gerçekleşen şenlikte yılbaşı çekilişine   Bordo Home, Karia Su, Bodrum Dondurmacısı, Cabarre Bodrum hediye ve ikram sponsoru olarak destek veriyorlar.

Türkiye Sakatlar Derneği’ne destek verilecek

Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği Bodrum Şubesine destek amaçlı olarak düzenlenen etkinliğin bir kısmı derneğe bağışlanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum Girişimci & Gelişen Kadınlar Yılbaşı Alışveriş Şenliği 24 Aralık’ta Gerçekleşiyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!