Bodrum Girişimci Üreten Kadınlar Şenliği Şölene Döndü

featured

BODRUM HABER – Bodrum Girişimci & Üreten Kadınlar Alışveriş Şenliği İskele Meydanında Kalabalık bir katılım ile gerçekleşti. Bodrum Belediyesinin destekleri ile düzenlenen ve Türkiye Sakatlar Derneği Bodrum Şubesine destek amaçlı yapılan şenlikte ayrıca Bodrum Hayvan Hakları Derneği ve Elele Derneği de stantlarını açtı. Grup genelinde binlerce gönüllüsü bulunan ve çeşitli yerlerde ihtiyaç sahibi kişilere destekleri ile bilinen Bodrum Woman’s Clup’ta şenlikte stant açan katılımcılar arasındaydı.

Havanın 18 C olması sebebi ile Bodrum sokaklarındaki hareketlilik şenliğe katılanların gün boyunca yoğun ilgiyle ziyaretçilerini ağırladığı bir şölene döndü. Her yaştan üreten kadınların katıldığı şenlikte gün boyu sponsorlarca yapılan ikramlar da çevreden geçen ve şenliği ziyaret eden tüm vatandaşlara ücretsiz olarak sunuldu. Saat 17.30’da yapılan ve alışveriş yapan misafirlerin katıldığı çekilişte kazanan misafirlere bir yılbaşı hediyesi de organizasyonu yapan bodrumcitylife.com Gülçin Yeşilyurt ve şenlik sponsorları tarafından verilmesi ziyaretçilerde memnuniyet yarattı. Şenliğe katılan üretici kadınlar bu tip etkinliklerin daha sık yapılmasını istedikleri organizasyon için haber beklediklerini belirtti. DJ Vedat Sarı’nın gün boyunca canlı müzikleri ile renk kattığı şenliğe katılan tüm firmalar organizasyonu düzenleyen Gülay Ece Harmandaoğlu’na teşekkür ederek bir dahaki etkinlikte tekrar beraber olmak istediklerinin belirterek şenlikten ayrıldılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum Girişimci Üreten Kadınlar Şenliği Şölene Döndü
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!