Çağdaş Bodrum Süper Lig Yolunda İlerliyor

featured

BODRUM HABER – Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 9. Hafta mücadelesinde Bornova Belediyesi Karşıyaka karşılaştı. İzmir Altındağ Atatürk Spor Kompleksinde gerçekleşen karşılaşmaya lig birincisi olarak çıkan ve karşılaşmada maça rakibine oranla hızlı başlayan Bodrum’un Takımı, ilk yarıda soyuma odasına, 38 – 37  önde giden takım oldu.

Maçının başlama düdüğüyle yine daha iyi bir oyun sergileyen Çağdaş Bodrum Spor, maçı 76 – 70 galip tamamlayarak hedefi olan süper lig yolunda önemli bir puanı daha kazanmış oldu..

Maç sonrasında bir açıklama yapan antrenör Ali Serhan Aydanarığ, “1. Periyotta Fast break kaynaklı hatalarla kaybettiğimiz 15 sayıya rağmen 2. Periyottaki agresif savunmamızla takımın performansını beklediğimiz düzeye çıkarmayı başardık. Maçın 2. Devresi kontrol sürekli olarak bizdeydi ve 76-70 galip tamamlamayı başardık. Bornova Belediyesi Karşıyaka takımına bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim” dedi.

Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde 10. Hafta maçları kapsamında kendi evinde seyircisinin desteğiyle mücadele verecek olan Bodrum’un Takımı, 12 Aralık Pazartesi günü saat 18.00’de Bitez Bodrum Spor Salonu’nda Fenerbahçe Koleji DS Energy ile karşılaşacak.

Bodrum’un Takımı Çağdaş Bodrum Sporun Bodrumlu sporseverlere heyecan dolu ve seyir kalitesi yüksek bir maç yaşatacağı karşılaşmaya tüm Bodrum’lu sporseverler davetlidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çağdaş Bodrum Süper Lig Yolunda İlerliyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!