Denizin Kızları Galibiyet Serisine Devam Ediyor

featured

BODRUM SICAK HABER – Bodrum’a yaşattığı gurur ve heyecan dolu karşılaşmalarla Bodrum Bayrağını gururla dalgalandıran Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi 2022-2023 sezonu 8. Hafta lig mücadelesinde Üsküdar BLD ile kendi evinde karşılaştı.

Son 5 maçtır çıktığı karşılaşmalarda galibiyet serisini sürdüren Denizin Kızları, taraftarlarına heyecan dolu bir 30 yaşattılar.  Denizin Kızları, ilk yarıyı 15-15 berabere tamamlayarak taraftarlarına büyük heyecan yaşattılar.  Maçın ikinci yarısında da oyunda üstünlüğü sağlayan Denizin kızları, maçı 37 – 28 kazanarak lig mücadelesinde önemli bir puanı yine kendi hanesine yazmış oldu.

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi 2022-2023 sezonu 9. Hafta mücadelesini 11 Aralık 2022’de saat 13.00’de Tekirdağ Süleyman paşa Sportif A.Ş ile Tekirdağ Atatürk Spor Salonu’nda oynayacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Denizin Kızları Galibiyet Serisine Devam Ediyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!