Alkollü Sürücü ve Yolcusu Ölümden Döndü

WhatsApp Image 2023-01-08 at 19.09.49

BODRUM HABER – Konacık Atatürk Bulvarında meydana gelen kazada olay yerini bırakıp kaçan sürücü vatandaşlar tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre 81 BM 207 plakalı otomobil Konacık zabıta ışıklarını 150 metre geçtikten sonra kaza yaptı. İddiaya göre tali yoldan çıkan bir başka araç yüzünden direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refujda bulunan palmiye ağacına çarparak durabildi.

Araçta bulunan sürücü Coşkun Ç ve Lütfü Ö. kazada yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar tarafından 112 çağrı merkezine ihbarda bulunuldu.  Yaralılar araçtan vatandaşların yardımı ile  çıkarılmalarının ardından  sürücü Coşkun Ö. yüzünü yıkamaya gittiğini söyleyerek olay yerini bırakıp uzaklaştı. Alkollü oldukları anlaşılan yaralılardan olay yerini bırakıp uzaklaşan sürücü olay yerinde bulunan bir vatandaşın şahsı fark etmesi ile tekrar kaza yerine getirildi. Ayakta duramayacak kadar alkollü olan şahıslar ihbar üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Kazada kullanılamayacak hale gelen araç Çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Exit mobile version