Aynı Yerde Kazalar Bitmek Bilmiyor

featured

BODRUM HABER – Defalarca aynı yerde meydana gelen kazalara bir yenisi de dün gece eklendi.  Gümbet Değirmenler mevkiinde  meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü genç yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza dün akşam 00.30 sularında Nuri Bilgin Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 48 ACY 132 plakalı motosiklet sürücüsü 20 yaşındaki Harun D. Değirmenlerden aşağı seyir halinde giderken motosikletin yağışlı yolda aniden kayması sonucunda düşerek yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. 112 acil sağlık ekiplerince yaralı genç hastaneye kaldırıldı.

Yetkililerin herhangi bir önlem almadığı bu yer sürücülere adeta  kaza davetiyesi  çıkartıyor. Süratli gitmeyen araçların dahi kaydığı bu bölgede yaşanan kazaların sebebinin araştırılması ve tehlike arz eden bu bölgede önlem alınması ise yolu kullanan sürücülerin yetkililerden isteği.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aynı Yerde Kazalar Bitmek Bilmiyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!