Silahlı Kavgada Yaralanan Kişi Hastanede Hayatını Kaybetti

featured

BODRUM HABER – Milas İsmet paşa mahallesinde 2 aile arasında çıkan kavga kanlı bitti.  Yaralılardan Feriştah Y. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Milas ilçesinde bir grup arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda, 1kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. İddiaya göre, iki aile arasında çıkan tartışmanın kavgaya döndüğü olayda taraflar birbirlerine bıçak ve silah çekti. Çıkan kavgada Melikşah Yıldız silahla, B.K. ile H.K. ise bıçakla yaralandı. Kavgayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından silahla yaralanan Melikşah Yıldız İzan hastanesine, bıçakla yaralanan H.K. ve B.K. ise Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Özel Hastaneye kaldırılan Melikşah Yıldız, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı B.K. ile H.K.’nın ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Silahlı Kavgada Yaralanan Kişi Hastanede Hayatını Kaybetti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!