Belediye Ekipleri Durmadan Çalışıyor

featured

BODRUM HABER – Marmaris ilçesinde özellikle öğle saatlerinde etkisini arttıran yağmur nedeniyle yaşanan 1 ev su baskını, 1 mahsur kalan vatandaşa, 3 dere ağzı temizliği, 7 yağmur gideri tıkanıklığına, yağmur sonrası tıkanan büz ağızları ve yol temizlik çalışmalarına Büyükşehir Belediyesi ekipleri kısa sürede müdahale etmiştir. Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde 19 iş makinesi, 7 kanal açma, 5 vidanjör, 13 itfaiye aracı, 60 personelle yaşanan olaylara kısa sürede müdahale edilmiştir.

Marmaris’te meydana gelen orman yangınları sonrası kesilen ağaçlar, temizlenmeyen alanlar nedeniyle yoğun yağmur yağışı sonrası yollara, derelere tomruklar, dallar inmiş ve bu alanlardan gelen topraklar menfezleri tıkamıştır. Marmaris ilçemiz özellikle öğleden sonra yoğun yağış almış, 14.00 civarında 112.2 kg’a ulaşmıştır.

Marmaris’te yaşanan büyük yangınlardan sonra Büyükşehir Belediyemizce İçmeler Ek Hizmet Binası karşısındaki yıkılan yaklaşık 230 m uzunluğunda 3m yüksekliğinde duvarın tamiratı ve yenilenmesi, Kavacık Deresi üzerinde geçen yıl zarar gören taş duvarların tamamı, yağmur sularının tahliyesi için gerekli dere temizlik işlemleri, By Pass kanalı temizliği ve Cumhuriyet Caddesi üzerinden aktarılması işlemleri yapılarak gerekli tedbirler alınmıştır.

Büyükşehir Belediyesi görev ve sorumluluk alanına giren konularda tüm ekipleri ile yaşanan olumsuzluklara karşı tedbirlerini almış ve en kısa sürede etkin müdahale ile vatandaşların yanında olmuştur. Bundan sonra da il genelinde vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği için tüm gücümüzle sahada olmaya, üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye devam edeceğiz.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Belediye Ekipleri Durmadan Çalışıyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!