Bodrum’da Fırtına Sebebi ile Maddi Hasarlar Meydana Geldi

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da etkili olan yağış ve fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi, bazı ağaçlar köklerinden kırıldı. Gün içinde fırtınanın diğer etkileri de meydana çıktı.  Bodrum genelinde bazı tekneler karaya sürüklendi, küçük amatör balıkçı kayıkları su aldı. Şiddetli yağışın etkisine dayanmayan bir istinat duvarı da inşaat alanına doğru yıkıldı.

Bodrum’da etkili olan fırtına ve sağanak yağış, sabah saatlerinde etkili bir şekilde devam etti. Yağışlar süresince yaşam olumsuz yönde etkilendi. Gece başlayan ve ilçe genelinde pek çok ağacın da devrilmesine sebep olan fırtına ve yağışlı hava Akçaalan’da inşaat kenarında bulunan bir duvarın yıkılmasına sebep oldu. Meydana gelen olay maddi hasarla atlatıldı.

Turgutreis sahilinde de Tonozdan ayrılan yelkenli bir tekne ile amatör balıkçı kayığı da kıyıya sürüklendi. Bazı teknelerin ise su alarak battığı görüldü. Bodrum’da alınan önlemlere rağmen fırtınanın şiddeti ile pek çok yerde maddi hasarlı olay meydana geldi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Fırtına Sebebi ile Maddi Hasarlar Meydana Geldi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!