Bodrumlu Gençlere Önce Ücretsiz Kurs Sonra Karne Hediyesi

featured
BODRUM HABER – Bodrum Belediyesi’nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlediği LGS’ye Hazırlık Kurslarında eğitim gören öğrencilere, film gösterimi etkinliği düzenlendi.

Eğitim öğretim destekleri kapsamında 21 Kasım 2022’de Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinesinde başlatılan Liselere Geçiş Sistemi (LGS), ilkokul ödev ve ders hazırlık kurslarına ücretsiz olarak katılan ilkokul ve ortaokul öğrencilerine karne hediyesi olarak sinema gösterimi gerçekleştirildi.

Öğrenciler, kurslarda görev alan öğretmenleriyle yarıyıl tatilinin ilk haftasında Oasis Cinemarine Sinemaları’nda ‘’Rafadan Tayfa’’ isimli filmin gösterimine katılarak eğlenceli vakit geçirdi.

Katılım gösteren 80 öğrenciye sinema gösterimi için her türlü kolaylığı sağlayan Bodrum Belediyesi, Destek Hizmetleri Müdürlüğüne ait araçlarla öğrencileri evlerinden alarak gösterim sonunda ailelerine teslim etti.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Eğitime olan desteğimiz her geçen gün artarak devam ederken gençlerimizin hem zihinsel hem bedensel gelişimine katkı sağlayacak her türlü proje ve etkinlik için çalışıyoruz. Belediye olarak halkımızın dolayısıyla gençlerimizin hizmetindeyiz.” dedi.

Mumcular, Etrim, Turgutreis ve Umurça Eğitim Merkezi olmak üzere 4 farklı yerde çocuklara yönelik gerçekleştirilen ve öğrenciler tarafından büyük ilgiyle karşılanan kurslarda yaklaşık 150 öğrenci eğitim görüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrumlu Gençlere Önce Ücretsiz Kurs Sonra Karne Hediyesi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!