Cem Karaca Bodrum’da Şarkılarıyla Anıldı

featured

BODRUM HABER – Özgün sesi ve kendine has tarzıyla unutulmaz şarkılara imza atan, Anadolu Rock müziğinin efsanevi ismi Cem Karaca TED Bodrum Koleji’nde düzenlenen geceyle anıldı.

TED Bodrum Kolejinin, ölümsüzleşmiş müzik insanlarının yeniden hatırlanması, anılması ve geleceğe taşınması için gelenekselleştirdiği etkinliklerinden biri olan “Ustalara Saygı Konseri” bu yıl Anadolu Rock müziğinin efsane ismi “Cem Karaca” anısına düzenlendi.

TED Bodrum Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirilen gecede Cem Karaca’nın Islak Islak, Tamirci Çırağı, Resimdeki Gözyaşları gibi ölümsüz şarkılarını TED Bodrum Koleji öğrencileri ve öğretmenleri seslendirerek Bodrumlulara unutulmaz bir gece yaşattı.

Cem Karaca’nın hayatından kesitlerin sunulduğu anma gecesi yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Programda koro üyelerinin 70’lerle özdeşleşmiş konseptlerle şarkılarını seslendirmesi geceye renk kattı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cem Karaca Bodrum’da Şarkılarıyla Anıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!