Deva Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı Yönetimi Ahmet Aras’ı Ziyaret Etti

featured


BODRUM SICAK HABER – DEVA Partisi Bodrum İlçe Teşkilatı saha çalışmalarında Esnaf ve vatandaşların sorunları ve temennilerini Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a iletti
DEVA Partisi Bodrum İlçe başkanlığı yönetimi Ahmet Aras’ı ziyaret etti.


DEVA Partisi Bodrum İlçe başkanı Mehmet Billorer ziyaretle ilgili yaptığı açıklama da;
Bodrum Belediye başkanı Sayın Ahmet Aras ile Bodrum sorunları ve gelişmeler konularında çok detaylı, verimli ve çözüm odaklı bir görüşme yaptık. Bölgemizde ki esnafın bize ilettiği konuları kendisine arz ettik. Hemen çözüme gidileceği konusunda yanımızda gerekli talimatları veren Belediye Başkanımıza konuların takipçisi olacağımızı özellikle belirttik.
Kendisi de bu bilgilendirmelerden haberdar olmaktan mutlu olduğunu, çözüm odaklı, her zaman eleştirel değil yapıcı bakışla çalıştıklarını belirtti. Bodrum için işbirliğine açık olduğunu belirten başkanımıza samimi ve sıcak karşılamasından dolayı teşekkür ederiz. Çalışmalarında başarılar dileriz dedi.


BODRUM’UN TÜM KESİMLERİN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN GEREKLİ KURUMLARA ZİYARETLERİMİZ SÜRECEK
Bodrum Belediye Başkanı Sayın Ahmet Aras’a Turgut Reis Sanayi kanalizasyon sorunu ve Turgut Reis yeni pazarındaki sıkıntıları anlattık. Takipçisi olacağı konusunda söz aldık. Bundan sonra Bodrum’un diğer sorunları için Kamu ve Kuruluşlara ziyaretlerimiz devam edecek. Esnafın, Turizmcinin, vatandaşın sorunlarını bu sorunları çözebilecek ehil kadrolara ileteceğiz.

15 Ocakta Eylem Planlarımızın lansmanı gerçekleşiyor. İlçe başkanlarımız ile Ankara’da olacağız Bodrum’un sorunlarını bu sorunları çözebilecek Başkan yardımcılarımızı ziyaret edeceğim. Genel merkezimizden gelen talimatlar doğrultusunda yaşadığınız ilçenin sorunlarını ve bu sorunların çözümleri konularında rapor vereceğiz. Bu raporu hazırlarken saha çalışmalarımızda görülmeyeni gören, Duyulmayanı duyan Bodrum’un tüm kesimlerine dokunacağız, bilgi toplayacağız.


Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ında belirttiği gibi ‘’BİN BİLSEKTE, BİR BİLENE DANIŞACAĞIZ’’ Çünkü Türkiye birden büyüktür. Yapmış olduğumuz eylem planlarımızın tamamı konusunda ehil kadro, STK, Akademisyen, Vatandaşlarımızla görüşülerek hazırlanmış binlerce kişinin emeği, alın teri var.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Deva Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı Yönetimi Ahmet Aras’ı Ziyaret Etti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!