Şampiyonluk Kupaları Bodrum’a Geldi

featured

BODRUM HABER –Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2022 sezonunda düzenlediği Enduro ve Süper Enduro yarışlarında şampiyonluklar elde eden sporcu Aykut Kızıltan, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı makamında ziyaret etti.

Bodrum Motosiklet Spor Kulübü sporcusu Aykut Kızıltan, 2022 sezonu Enduro yarışlarının Bergama-Kartepe-Ankara-Kayseri ayaklarında 1.likler elde etti. Genel toplamda 80 puanla grubunda şampiyonluğu elde eden Kızıltan, bu başarısını Süper Enduro da da İstanbul-Mersin-İzmir-Kocaeli-Bursa da düzenlenen yarışlaryda elde ettiği 1.likler ile devam ettirdi. Toplamda kendi grubunda ve genel klasmanda elde ettiği derecelerle 9 yarıştan 16 kupa ile dönen Kızıltan 2022 yılı Enduro ve Süper Enduro yarışlarında kendi grubunda şampiyon oldu.

Aykut Kızıltan, galibiyetlerini kutlamak ve mutluluğunu paylaşmak üzere kupalarıyla Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı ziyaret etti. Ziyarete Bodrum Motosiklet Kulübü Başkanı Cevdet Erçik ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Sporcu Aykut Kızıltan hedefinin yurt dışındaki yarışlara da katılarak Türkiyeyi ve ilçemizi daha çok kişiye tanıtmak olduğunu ve bu hedefler doğrultusunda ilerlemek için sponsorlukların önem taşıdığını belirtti.

Başkan Aras, spor ve sporculara destek verilmesi gerektiğinin önemini belirtti ve ilçeye büyük gurur yaşatan Aykut Kızıltan’a plaket vererek başarılarının devamını diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şampiyonluk Kupaları Bodrum’a Geldi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!