Basın Mensubu Görevini Yaparken Çirkin Saldırıya Uğradı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da  ünlü bir grosmarketin istinat duvarı çöktü, kazada şans eseri yaralanan olmadı. Olayı görüntülemek isteyen bir basın mensubu ise özel güvenliğin saldırısına maruz kaldı.

Edinilen bilgiye göre, Ortakent mahallesindeki bir gross marketin istinat duvarı çöktü. Çökmenin ardından tonlarca toprak ve beton grosmarketin arka bahçesine yığıldı. Olayın ihbar edilmesi üzerine ekipler olay yerine sevk edildi.  Olay ile ilgili gelişmeler  için kamuya açık alandan görüntü almaya çalışan basın mensubu işletmenin güvenlikleri tarafından  engellenmeye çalışıldı. Basın mensubu Sivil giyimli çalışanlar ile  özel güvenlikte çalışan kişilerin sözlü ve fiili saldırısına maruz kaldı, fotoğraf makinası alınmak istenen basın mensubu olaya sert tepki gösterdi.

Basın haberciliği yapmaya olayları anında doğru şekilde halka aktarmak için gece gündüz demeden çalışan  Gazeteciler bir olay bir kaza kamuyu ilgilendiren bir durum varsa konuyu araştırır, kamuoyunu doğru bilgilendirir. Son zamanlarda basın mensuplarına karşı artan bu tip olayların önüne geçilmesi gerekir. Basın mensupları işlerini yapan haberleri anında halka aktaran önemli kişilerdir. Ayrıca burada özel mülke girilmeden işlerini yapan basın çalışanlarına yapılan saldırı kesinlikle af edilemez.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Basın Mensubu Görevini Yaparken Çirkin Saldırıya Uğradı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!