Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ataş, Görevinden İstifa Ettiği Bildirdi

featured

BODRUM HABER –  Ak Parti Bodrum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Azat Erol Ataş yaklaşan genel seçimler ve gençlik kolları başkanlığı için yaş haddini aşması nedeniyle görevi bıraktığını sosyal medya hesabından açıkladı. Sosyal medya hesabından yaptığı yazılı paylaşımda Ataş;  AK Parti Bodrum İlçe Gençlik Kollarında lise yıllarımdan bu güne dek içerisinde büyüdüğüm, hayatımın en verimli zamanlarını geçirdiğim, bana sosyal ve siyasal anlamda çok güzel insanlar kazandırmış olan, aktif olarak sırasıyla Teşkilat Başkanlığı, Başkan Vekilliği, Siyasi Hukuk İşler Başkanlığı ve nihayetinde Aralık 2022’den bu yana yürütmekte olduğum Bodrum İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden; yaklaşan genel seçimler öncesi gençlik kolları yaş sınırı haddine sığınarak ülkeme, partime ve Bodrum’a daha fazla yarar sağlayacağıma olan inançla ve önümüzdeki seçim sürecini değerlendirmek düşüncesiyle bugün itibariyle “Görev Affımı” istemiş bulunmaktayım.

Bu bayrak yarışında başta biz gençlerin siyasette söz sahibi olmasında, temsiliyet makamı kazanmasında çığır açan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, azami çaba sarf edip AK Gençliğe ivme ve katkı sağlayan Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Eyüp Kadir İnan nezdinde hepsi birbirinden kıymetli ekibine ve bölge koordinatörlerimize, İl Başkanımız Sn. Kadem Mete’ye, İl Kadın Kolları Başkanımız Sn. Duygu Pınar Doğru’ya, İl Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Burak Kaplan’a, çok değerli Milletvekillerimiz Sn. Mehmet Yavuz Demir ve Sn.Yelda Erol Gökcan’a, Bodrum İlçe Başkanımız Sn. Osman Gökmen ve kıymetli yönetimine, Kadın Kolları Başkanımız Sn. Elmas Akyurt ve değerli yönetimine, İlçe Koordinatörümüz Sn. Fahri Acar ve tüm Mahalle Başkanlarımıza,

Görev sürem boyunca uyum içerisinde iletişim kurduğumuz başta kıymetli Kaymakamımız Sn. Bilgehan Bayar’a, Kurum Müdürlerimize, Oda Başkanlarımıza, Muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Ve tabii ki de teşekkürün en büyüğünü her zaman yanımda dağ gibi duran, karşılık beklemeksizin gecesini gündüzüne katıp samimiyetle ve inanarak göreve koşan, AK Parti Bodrum Gençlik Kolları’nın birbirinden pırıl pırıl, tertemiz kalplere sahip, tanımaktan gurur duyduğum tüm kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Bilmeden gönül kırmışlığım olmuşsa af ola, insan ayırmaksızın faydam dokunmuşsa da ne mutlu. Hakkınızı helal edin. Durmak yok, yola devam..

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ataş, Görevinden İstifa Ettiği Bildirdi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!