Kos’dan Depremzedelere Yardımlar Devam Ediyor

WhatsApp Image 2023-02-20 at 17.37.15

BODRUM HABER – Kos adasından yardımlar ulaştırılmaya devam ediyor. Bugün Asım Kaptan feribotu ile Bodrum’a ulaştırılan yardımlar Kos Belediyesi ve Kos Yerel Tv çalışanlarından geldi. Yunan heyetinin yanında getirdiği 39 palet ve 270 büyük poşet yardım malzemesi, yetkililer tarafından teslim alındı.

Kos Belediyesi Sosyal İşler Sorumlusu Stamatia Kantarzi, KOS TV kameramanı Giorgos Kouzoukas ve   Leros Turizm  Türkiye’den sorumlu büro müdürü Sami Payzanoğlu’nun organize ettikleri yardımlar Bodrum Limanına ulaştı. 4. kez gönderilen yardımlar Asım Kaptan Feribotu ile getirildi. Gelen  yardım destekleri Kos Belediyesi tarafından organize edildi. Leros Belediye Başkanı Michael Kolias’ın bizzat kendisinin Bodrum’a gelmek istediğini ancak yoğun programı nedeniyle katılamadığını belirten Yardımsever İş İnsanı Sami Payzanoğlu, “Leros Belediye Başkanı Michael Kolias, Türk ulusuna başsağılığı ve geçmiş olsun mesajını iletti.

Gelen Heyet  tarafından Afetzedelere ulaştırılmak üzere  Rodos Belediyesi’nin de topladığı yardım malzemelerini de en kısa süre içinde Kos üzerinden Bodrum’a ulaştırılacağını ifade edildi.

Exit mobile version