Denizin Kızları Göreleyi Evinde Ağırladı

featured

Bodrum Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi 2022-2023 sezonu ikinci devre 14. Hafta lig mücadelesine kendi evinde Görele Belediyesi ile karşılaştı.

Lig heyecanını aldığı 4 mağlubiyete rağmen 4. Olarak sürdüren ve tribünlerin büyük desteğiyle sahaya çıkan Denizin Kızları maça galibiyete odaklı ve hızlı başlayan taraf oldu.

İlk 30 Dakikada rakibi ile mücadeleci ve üstün bir oyun sergileyen Denizin Kızları, ilk 18- 13 önde tamamlayarak soyunma odasına gitti.

Seyircinin verdiği büyük destekle oynanan maçın ikinci yarısında da oyundaki mücadelesinde kararlılık göstererek üstünlüğü sağlayan Denizin kızları, maçın son düdüğünde rakibine 34  -27 üstün gelerek ligin 14. Hafta mücadelesini galip olarak tamamladı.

Federasyonu Kadınlar Süper Ligi 2022-2023 sezonu 15’inci Hafta mücadelesini 15 Şubat 2023’de saat 16.30’da İzmir Büyük Şehir BLD. ile Celal Atik Spor Salonu’nda oynayacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Denizin Kızları Göreleyi Evinde Ağırladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!