BOZUK YOL SONUNDA KAZAYA SEBEP OLDU

featured

BODRUM HABER – Defalarca Gündeme getirdiğimiz Kanuni Sultan Süleyman caddesinde bozuk yol sebebi ile kaza meydana geldi. Bir şeridinde asfalt kazıma işlemi yapılan yolda kontrolden çıkan motosiklet devrildi, sürücü yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay sabah saatlerinde Kanuni Sultan Süleyman Caddesi üzerinde meydana geldi.

Üstüne basa basa yaptığımız ve yolun bozuk olduğunu belirttiğimiz caddede iddiaya göre seyir halinde giden 48 AJM 430 plakalı motosikletin sürücüsü, gidon hâkimiyetini kaybederek devrildi. Devrilerek sürüklenen motosikletten düşen sürücü, başına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle yaralandı. Yaralı kadına ilk müdahaleyi, caddede kliniği bulunan bir doktor ve klinik çalışanları yaptı. Özel bir hastanenin  ambulansına alınan yaralı hastaneye  kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı. Defalarca yapılan haberlere rağmen bir türlü tamir edilmeyen ve özellikle motosiklet sürücüleri için büyük tehlike arz eden bu yollarda daha büyük bir kaza olmadan yetkililerin konuyu dikkate alması ve bir an önce bozuk olan işlek yerlerin tamir edilmesi gerekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BOZUK YOL SONUNDA KAZAYA SEBEP OLDU
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!