Çocuğunun Yanında Küfür Edip Saldırdı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da trafikte bir kadına küfreden şahıs, kendisini uyaran bir kişinin üzerine yürüdü. Çocuğunu korumak için restorana sığınan adamın peşinden gidip yumruk atan saldırganı, restoran çalışanları uzaklaştırdı.
Edinilen bilgiye göre olay, Konacık Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Atatürk Bulvarı’nda otomobili ile seyreden sürücü, trafikte tartıştığı ifade edilen kadın sürücüye küfürler yağdırdı. O esnada 4 yaşındaki çocuğu ile birlikte yol kenarında yürüyen M.C., olaya şahit olunca şahsı küfretmemesi konusunda uyardı.
Bunun üzerine otomobilinden inen şahıs, M.C.’nin üzerine yürüyüp küfürler etti, 2 yumruk salladı. Şahsın salladığı yumruklardan kurtulan M.C., yanındaki 4 yaşındaki çocuğunu korumak için restorana sığındı.
M.C. ve çocuğunun peşinden giden saldırgan, restoran içerisine girip bir yumruk daha atmaya çalıştı. Araya giren restoran çalışanları, şahsı uzaklaştırdı. M.C., olayın güvenlik kamerası görüntülerini temin ettikten sonra karakola giderek şahıs hakkında şikayetçi oldu. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çocuğunun Yanında Küfür Edip Saldırdı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!