DEPREMDE TÜM HAZIRLIKLARINI KAYBEDEN ÇİFT BODRUM’DA EVLENDİ

WhatsApp Image 2023-03-16 at 17.50.41 (1)

Depreme Hatay’da yakalanan nişanlı çift Gülendam Yunus(20) ve Muhammed Gündeşli(29) aileleriyle Bodrum’a geldi. Hatay’da evlilik hazırlığı yapan çift deprem nedeniyle nikahlarını Bodrum’da yaptı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras tarafından nikah kıyıldı.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Hatay Kırıkhan’da yaşayan Muhammed Gündeşli ailesiyle birlikte Aksaraya’a gitti. Gündeşli’nin nişanlısı Gülendam Yunus ve ailesi ise Bodrum’a aile yakınlarının yanına geldi. Hatay’da nişanlı çiftin oturacakları ve çeyiz ile doldurulan evleri de  deprem nedeniyle yıkıldı.

Ailesiyle birlikte Aksaray’da kalan Güneşli ve ailesi 3 gün önce Bodrum’a gelerek otele yerleşti. Nikah hazırlığı yapan çifte Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz ve otel çalışanları destek verdi. Gülendam Yunus’a gelinlik ve Muhammed Gündeşli ’ye damatlık alınırken, çiftin nikahı Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın makamında kıyıldı. Nikah törenine, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz, çiftin ailesi ve yakınları katıldı. Belediye Başkanı Aras’ın kıydığı nikahta çift duygusal anlar yaşadı. Nikah sonrası ailesine sarılan Gülendam Yunus gözyaşlarına hakim olamazken, davete katılanlar çifti alkışlar eşliğinde tebrik etti.

 

Exit mobile version