YATCH CHARTER SHOW 5-9 MAYIS’TA GÖCEK D-MARIN’DE YAPILACAK

YATCH CHARTER SHOW ETKİNLİĞİ 5-9 MAYIS'TA GÖCEK D-MARİN'DE YAPILACAK

BODRUM HABER – Tüm Yat İşletmeleri Yatırımcıları Broker ve Acenteleri Derneği (TYBA) tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan TYBA Yatch Show Q D-Marin Göcek tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
D-Marin Göcek’te organize edilen etkinliğe Tüm Yat İşletmeleri Yatırımcıları Broker ve Acenteleri Derneği Başkanı Güneş Aysun, TYBA Derneği Başkan Yardımcısı, aynı zamanda Show Komite Başkanı Serhan Cengiz, TYBA Yönetim Kurulu Üyesi İdris Uçar, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Başkanı Osman Çıralı, FTSO Başkan Yardımcısı Ramazan Dim ile D-Marin Göcek Genel Müdürü Bora Ergezgin katıldı. 4. TYBA Yatch Show Q D-Marin Göcek fuarı hakkında detaylı bilgilerin aktarıldığı programda, bu yıl 100 civarında yabancı katılımcının yer alması bekleniyor.
Yapılan açıklamalarda 5-9 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan 4. TYBA Yatch Show Q D-Marin Göcek Fuarı’nın, bölge turizmi ve tanıtım için büyük bir öneme sahip olduğu ifade edildi. Bunun yanında geçen yıl düzenlenen etkinlikte, 23 ülkeden 45 yabancı yatırımcının yer aldığı bildirildi.

Exit mobile version