AK PARTİ BODRUM’DAN FERİDUN KATAR ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da Muğla Milletvekilliği aday adaylığına Ak Partiden  8 kişi başvuru yaptı. O isimlerden biri olan Ferudun Katar, yaptığı basın açıklaması ile adaylığını duyurdu.

Bugün ilçe binasında görevi devralan İlçe Başkanı Hacı Dalda, Bodrum’da Muğla Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulunan 8 partilinin isimlerini de kamuoyu ile paylaşarak şunları dile getirdi; “Osman Gökmen, Ferudun Katar, Yurdanur Uzun, Ömer Özmen, Tahir Ateş, Murat Naci Yavuz, Beyazıt Aydın, Elif Kışlalı aday adayı oldu. İnşallah bu 8 arkadaşımızdan birkaçı seçilecek yerlerden listeye girecekler ve Bodrumumuza yardım edecekler. Biz de elimizden geldiği kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Önümüzde çok ciddi bir seçim var. Biz bu seçimi Cumhur İttifakı olarak, Ak Parti olarak kazanmak istiyoruz. Çünkü memleketimizin üzerinde çok ciddi sıkıntıların olduğunu görüyoruz. Biz, Sayın Cumhurbaşkanımızı mutlaka seçmek istiyoruz. Bize göre şu an Türkiye’deki istek de buna göredir. İnşallah Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz ve devam diyeceğiz hizmetlerimize.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK PARTİ BODRUM’DAN FERİDUN KATAR ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!