DEVA PARTİSİ BODRUM İLÇE BAŞKANI MEHMET BİLLORER MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

featured

BODRUM HABER – DEVA Partisi Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Billorer 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı için Muğla il binasında istifa etti. Billorer Muğla kamuoyu ve Muğla basınının güzide temsilcilerine basın açıklamasını paylaştı.

Mehmet Billorer Açıklamasın da; Muğla’mız da kadınlarımız, Gençlerimiz, Girişimlerimizin kaygıları son bulacak

Ülkemizin ve Muğla’mız da her alanda sürekli zemin kaybedilmesi yüreğimizi dağlıyor. Vatandaşlarımız, özellikle de gençlerimiz geleceklerinden kaygılı. İnsan haklarının ihlal edilmesi ve özgürlüklerin kısıtlanması, toplumumuzun nefes almasını zorlaştırıyor. Kadınlarımız kendilerine karşı her türden şiddetin tehdidi altında yaşıyor. Ülkemizde hukuk sürekli örseleniyor, adalet yaralı. Demokrasimiz zayıf. Halkımız ne kadar haykırsa da sesini duyuramıyor.

Ayrıştırıcı, ötekileştirici siyaset dili toplumumuzu sürekli geriyor. Korku siyaseti, polemikler, kavgalar hepimizi yordu artık. Çalışanlarımız her an işlerini kaybetme korkusuyla yaşıyor. İşçimiz, esnafımız, emeklimiz, memurumuz için aile geçindirmek her geçen yıl daha da zorlaşıyor. Yatırımcımız, sanayicimiz önünü göremiyor, var olma mücadelesi veriyor.

Eğitim en önemli sorun alanı olarak hala önümüzde. Çocuklarımızın geleceği en büyük kaygımız. Sağlık sistemi hızla bozulma sinyalleri veriyor. Kentlerimiz hüzünlü. Şehirlerimiz hızlı betonlaşmanın ağır yükünü kaldıramıyor. Toprağımız, ağacımız, suyumuz, soluduğumuz hava, “yeter artık” diye haykırıyor. Muğla’mız da Yeşil katlediliyor, Ormanlar vasfını yitiriyor, tarım alanlarımız imara açılıyor. Buna DEVA partisi Olarak dur diyoruz.

DEVA Partisi Olarak Artık geldik, buradayız. Bu üzüntülerin daha da büyümesine izin vermeyeceğiz.

Yeterince üzüldük, yeterince yaralandık. Zaman ümitsizlik zamanı değil. Zaman Türkiye için sorumluluk alma zamanı. Türkiye için demokrasi zamanı geldi, atılım zamanı geldi diyoruz.  Derdinize ortak arıyorsanız, biz DEVA’yız. Derdinize hızlı çözüm arıyorsanız, biz DEVA’yız.

Artık DEVA zamanı diyoruz. Vakit yenilenme vaktidir. Muğla’mızın  DEVA’sı buradadır.

Bizim için siyaset; Dürüstlüğün ve erdemin her koşulda hâkim değer olmasıdır, Herkesin insan onuruna yakışır şekilde barış ve huzur içerisinde yaşayabilmesinin temin edilmesidir.  Tek bir vatandaşımızın dahi bu ülkede kendini garip, dışlanmış, öteki hissetmemesidir,  Önceliğin bireyler olması, “insan varsa devlet vardır” anlayışıyla hareket edilmesidir, Ülkemizin içinde huzurla yasayacağımız, hepimizin ortak yuvası haline getirilmesidir, Başta kadınlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızın özgürlüğü ve güvenliğidir.

 Çocuklarımızın ve gençlerimizin iyi bir eğitim ve öğretim almasıdır, Herkesin insanca yaşama standartlarına erişmesinin şartı olarak sosyal adaletin teminidir, Kuvvetler ayrılığı esasına ve hukukun üstünlüğüne dayanan özgürlükçü, katılımcı ve çoğulcu demokrasinin inşa edilmesidir.

Bende DEVA Partisinin Kurulurken belirttiği bu ilkeler ve politikalar doğrultusunda Muğla coğrafyasında hiçbir kesimi dışlamadan aynı yakınlıkta durarak siyaset yapmaya ve Muğla’nın tüm sorunlarını sorunları yaşayan kişilerden öğrenerek, dokunarak, empati yaparak siyaset yapacağım. Ben Değil Biz Olacağız, Görülmeyeni görüp, Duyulmayanı Duyacağız. Muğla Kıyısalıyla, kırsalıyla, doğasıyla, deniziyle, Tarımıyla,  çok daha iyisini hak ediyor. Bizde bunun için diyoruz ki’ ’Huzurla yaşanacak, Mutlulukla Yaşlanılacak ‘’ Bir Muğla için çalışacağız dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DEVA PARTİSİ BODRUM İLÇE BAŞKANI MEHMET BİLLORER MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!