ÇARPMANIN ŞİDDETİ İLE ŞERİT DEĞİŞTİRDİ

WhatsApp Image 2023-04-11 at 13.09.54

BODRUM HABER – Konacık istikametinden Bodrum istikametine giden 2 aracın karıştığı kazada çarpmanın hızı ile 1 araç karşı şeride geçti. Bir başka aracın ise lastiği patladı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Konacık Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi.  Güvenlik kameralarından görüntülene olayda Bodrum istikametine doğru seyreden 34 BYK — plakalı cip, Yıldırım Beyazıt Caddesi’nden bulvara kontrolsüz şekilde çıkan  48 CBL — plakalı otomobile arkadan çarptı.

48 CBL — plakalı otomobil, çarpmanın şiddetiyle orta refüjü aşarak karşı şeride geçti. O esnada Konacık  istikametinden Bitez istikametine seyir halinde giden başka bir otomobilin sürücüsü, dikkati dağılınca kaldırıma çıkarak kaza yaptı. Kazada aracın sağ lastiği patladı. 3 aracın karıştığı kazada yaralanan olmaz iken kaza maddi hasarla atlatıldı. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. 3 aracın karıştığı Trafik kazasında maddi hasar meydana gelen araçlar çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Exit mobile version