Bodrum Dayanışma Konseri

featured

BODRUM HABER – TED Bodrum Koleji Tüm Bodrum’u ‘Dayanışma Hareketi’ne Destek Olmaya Davet Ediyor.

Sosyal konularda son derece duyarlı olan TED Bodrum Koleji, 6 Şubat depreminin yıkıcı etkisinin çocukların eğitim hayatlarını etkilememesi hedefi ile “Bodrum Dayanışma Hareketi”ni başlattı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisiyle çok sayıda çocuk anne ve babasını kaybetti. TED Bodrum Koleji, ailesini kaybeden bu çocuklara yardım eli uzatmak amacıyla tüm Bodrum’u “Dayanışma Hareketi”ne destek olmaya çağırıyor.

TED Bodrum Koleji; başta Zülfü Livaneli, Grup Gündoğarken, Suzan Kardeş, Jehan Barbur, Olgun Şimşek, Gürkan Uygun, Orkestra Şefi Aykut Gürel, Dj Mert Levent’in; Bodrum Kaymakamlığının, Bodrum Belediyesinin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ve sivil toplum kuruluşlarının gönüllü katılımları ile başlayan ve giderek büyüyen dayanışma hareketine tüm Bodrum’u davet ediyor.

10 Haziran’da ünlü isimlerin TED Bodrum Koleji’nde sahne alacağı dayanışma konserinin tüm geliri depremde anne babasını kaybeden çocukların eğitimine katkı sağlamak amacıyla Türk Eğitim Derneği’nin “Deprem Geleceğimizi Yıkmasın” kampanyasına bağışlanacak.

“Deprem Geleceğimizi Yıkmasın” kampanyası ile ebeveyn kaybı yaşayan ve sayıları binlerle ifade edilen çocukların gelecek için yeniden umut taşıyabilmeleri hedefleniyor.

Bodrum Dayanışma Hareketine katkıda bulunmak isteyenler için bilet satış noktaları:

Biletix : https://www.biletix.com/etkinlik/2TED5/TURKIYE/tr

İmge Kitapevi (Oasis AVM)

Tan Sağtürk Akademi (Midtown AVM)

TED United Café (TED Bodrum Koleji)

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum Dayanışma Konseri
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!