Otomobilin Çarptığı Genç Yaralandı

featured

BODRUM HABER – Konacık’ta motosiklet ile  yabancı plakalı lüks otomobil çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü genç yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay Konacık Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. İddiaya göre,  Turgutreis istikametine seyir halinde giden  Rusya plakalı otomobil, Konacık Kavşağı’nı geçtikten sonra sağa dönüş yaptı. O sırada ana yol kenarındaki servis yolundan süratli bir şekilde seyreden motosiklet, otomobile yan tarafından çarptı. Çarpmanın şiddeti ile motosikletinden fırlayan sürücü yaralandı. Yaralıya ilk müdahaleyi o esnada bölgeden geçen bir 112 Acil Sağlık çalışanı ile Muğla 911 Arama Kurtarma gönüllüsü yaptı.112 çağrı merkezine yapılan  İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi.

Kaza yerine gelen 112 Acil Sağlık ambulansına alınan ve sürücü belgesinin bulunmadığı öğrenilen yaralı, bacağında kırık şüphesiyle Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Otomobilin Çarptığı Genç Yaralandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!