TEDxYouth Organizasyonu, Bodrum Marmara Kolejinde Gerçekleştirildi

featured

BODRUM HABER – Tüm dünyada düzenlenen TEDTalks etkinliklerinin bağımsız düzenlenen bir kolu olan, gençlerin öncülüğünde organize edilen TEDxYouth etkinliği Bodrum Marmara Koleji Kampüsünde gerçekleşti.

Program sunucusu tarafından sahneye davet edilen  ve 30 öğrenciden oluşan genç ekibini koordine eden, organizasyonun yürütülmesinde gerekli desteği sağlayan   Rümeysa Ertem’i açılış konuşmasını yapmak üzere sahneye davet edildi. Etkinliği organize eden  Rümeysa Ertem düzenlenen program ile ilgili şu bilgileri paylaştı. Erdem “Adını Technology, Entertainment, Design kelimelerinin ilk harfinden alan, geleceğimizin bu üç konusunu misyon edinen TEDx etkinlikleri, TEDTalk konuşmalarını herkese erişilebilir kılmak  ve paylaşmaya değer fikirlerin olabildiğince fazla insana ulaşabilmesini sağlamak amacıyla aynı evrensel değerlerden yola çıkarak düzenlenen bağımsız TED etkinlikleridir. Okulumuz bünyesinde gerçekleştirilen etkinliğimizin teması, TEDxUs yani BİZ’dir.  Biz derken, kendimizi değil, ilhamını evrenden alan ve evrenin her varlığını kapsayan bir temayı  kastediyoruz. Çünkü TEDx sahnesi bugüne değin doğa, bilim, sanat, felsefe, spor, teknoloji,  yapay zeka, uzay konularında ilham veren fikirleri, dünyada yaşayan diğer canlıları,  birçoklarının başarı hikayelerini ve çok özel yaşantıları büyük kitlelere ulaştırabilen bir  sahnedir. Bu nedenle hem bugün, hem bundan sonra konuşulacak her şey evrene yani BİZ’e  dairdir. Bu sebeple, TEDx Us üzerinde birlikte var olduğumuz bu evreni kapsamaktadır; çünkü aynı gemideyiz. TEDxUs temasıyla Bodrum Marmara Koleji öğrencilerinin yürüttüğü, 13 konuşmacımızın  sahne alacağı Youth etkinliğinde, siz değerli misafirlerimizi görmekten mutluluk duyuyoruz. Bugün burada gönüllü katılımlarıyla bizleri onurlandıran, okulumuza teşrif ederek biz gençleri  gururlandıran değerli konuşmacılarımız; Ziya Şakir Yılmaz, Cenk Akıncılar, Yonca Şahinbaş, Leyla Türker Şener, Erdal Özkaya, Pınar Ayhan, Serdar Vatansever, Koray Şahinbaş, Ömer Çolakoğlu, Akasya Asıltürkmen, T unç Tuncer’e  Şükran ve minnetlerimizi sunuyoruz” dedi.

Etkinlikte konuşmacı olarak davet edilen sanatçı, iş insanları ve şirket yöneticileri tek tek konuşma yaptı.

Daha sonra Sertifikalarını takdim etmek üzere, organizasyonun yürütülmesinde emeği geçen

TEDxBMC ekibini sahneye davet edildi.  Gençlere Sertifikalarını  Rümeysa Ertem  verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TEDxYouth Organizasyonu, Bodrum Marmara Kolejinde Gerçekleştirildi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!