PTT Kargo Müdürü Hem Suçlu Hem Güçlü

WhatsApp Image 2023-08-03 at 11.50.11

BODRUM HABER – Bodrum’da PTT Kargo ile yaşanan mağduriyetlerin ardı arkası kesilmiyor. Haftalardır kargolarını teslim alamayan vatandaşlar şube müdürünün sert tepkisi ile bir kez daha şok olup çözüme ulaşamadıklarından şikayetçi.

Bodrum Konacık’da PTT Müdürlüğüne bağlı ana depoda gelen malzemeler üst üste ve zarar görmüş durumda. Çalışan elemanlarında ortalıklarda görünmediği depoda işler Allaha emanet gidiyor. Üstelik şube müdürünün soru soran vatandaşlara kullandığı sert ve tehditkar üslup karşısında kim kimi nereye soracağını kargosunu kimden alacağını şaşırmış durumda.

Bodrum Sıcak Haber mikrofonuna yaşadığı sıkıntıyı anlatan bir vatandaş günlerdir gelip gitmesine rağmen elinde belgesi olan kargosuna ulaşamadığı belirtti. Üstelik birkaç gün içinde Bodrum’dan ayrılmak durumunda olan vatandaş kargosunun ne olduğunu nerede olduğu ile ilgili soru sorduğunda muhatap olacak bir çalışanda bulamıyor. Çalışanların çoğunun ortalıkta görünmediği kargoların yerlere saçıldığı depoda gelen malzemelerin çoğu da zarar görmüş durumda.

Şube müdürünün adam kayırdığı ve sıra dışından tanıdıklarına kıyak yaptığı anlaşıldığında takındığı üslup ise orada bulunan vatandaşların tepkisine yol açtı. Sıra dışından bir kişiyi üst kata alan şube müdürüne sıradaki vatandaşların “Niçin böyle yaptınız aradan adam aldınız sayın müdürüm” diye soru soran vatandaşa sert bir dile cevap veren şube müdürünün “benden özür dileyeceksiniz bana yanlış ithamda bulunuyorsunuz “demesi ise sırada bulunanlar tarafından şaşkınla karşılandı.

Depoda soru soran herkese Sinirli ve agresif şekilde  bağırıp çağıran müdüre bu yetkiyi kim verdi? Arkasında kim var? Kime güvenerek PTT müşterilerine bu şekilde davranma hakkını kendinde görebiliyor, Şube müdürü yüzünden çalışanların da işi bırakmış olma ihtimali yüksek olduğu olaylarda  arkasında kimin olduğu kime güvenip bu kadar lakayt şekilde gelene geçene bağırıp işleri sarpa sardırdığı ise merak konusu…

Çalışan personelin hiç biri neden yok? Üslubu ve tavrı vatandaşa bu şekilde olan müdür acaba elemanları nasıl davranıyor? Elemanlar bu tavırlardan bıktığı için mi ortalıkta görünmüyor işi bırakmışlar mı bilinmiyor…Ama bilinen bir şey var ki malzemeler üst üste atıldığı için dağılmış ve zarar görmüş durumda. İnsanların güvenip teslim ettiği içlerinde kırılanların da olduğu binlerce malzeme depoya atılı halde duruyor. Şube müdürü bunların görünmesini istemediği için mi vatandaşlara bu kadar ters davranıp işini yapamadığının öğrenilmesini istemiyor mu bilinmez ama bu şekilde yüzlerce vatandaşın mağduriyeti  PTT gibi güçlü ve güvenilir bir şirkete hiç mi hiç yakışmıyor.

Exit mobile version