Bodrum’da 3 Farklı Kazada 3 Kişi Yaralandı

20230925_164854

BODRUM HABER  – Bodrum’da meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.  Edinilen bilgiye göre olay Konacık Alparslan Türkeş Bulvarı’nda meydana geldi. İddiaya göre bulvarda seyir halinde giden 48 BK 150 plakalı otomobilin sürücüsü, önündeki araç aniden durunca çarpmamak için fren yaptı. O esnada otomobilin arkasında takip mesafesini ihlal ederek seyreden 48 AL 350 plakalı motosiklet, otomobile arkadan çarptı. Yaralıya ilk müdahaleyi kazadan hemen sonra yoldan geçen Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin sağlık ekibi yaptı. Yaralı daha sonra 112 Acil Sağlık ambulansında ayakta tedavi edildi.

Bir başka kaza ise Gümbet Kartal Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Yolda bisikleti ile seyreden genç kız, bir anda dengesini kaybederek, bisikletinden düşüp yaralandı. Yaralı, 112 Acil Sağlık ambulansı ile hastaneye kaldırıldı.

Bugün meydana gelen Üçüncü kaza ise Peksimet Mahallesi Kadıkalesi mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Motosikleti ile seyreden sürücünün bir anlık dikkatsizliği kazaya sebep oldu. Gidon hakimiyetini kaybeden sürücü  devrilen motosikleti ile birikte yere düştü. Yaralı, hastaneye kaldırıldı.  Meydana gelen Üç farklı kazada yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Exit mobile version