Bodrum’da Motosikleti Çalan Hırsız Rahatlığıyla Şaşırttı

2023-09-09_16-55-24

BODRUM HABER – Bodrum’da son günlerde artan motosiklet hırsızlığına bir yenisi Gümbet mahallesinde eklendi. Hırsızın motosikleti çalma anları saniye saniye güvenlik kameralarına da yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay dün gece 04.41 sularında Ayaz Caddesinde meydana geldi. Kameralara yansıyan görüntülere göre saat 04.41 sularında kimliği henüz bilinmeyen kendini kapşonlu kıyafetle  kamuflaj yapan bir kişi bir diş kliniğinin önünde park haline duran 48 BA 514 plakalı Beyaz Honda  spacey marka motosikleti bulunduğu yerden çıkarttı. Daha sonra  birkaç dakika motosikleti çalıştırmak için uğraşan şahıs motosikleti çalıştırıp hızla olay yerinden uzaklaştı.

Motosikletin sahibi Garip Doksöz park ettiği yerde aracını bulamayınca  çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarını inceledi. Kameralardaki görüntülerden motosikletini çalan kişiyi tespit eden mağdur vatandaş Emniyete giderek şikayetçi oldu. İşe gidiş gelişlerde eli ayağı olan motosikleti ile ilgili Doksöz motosikletini görenlerin kendisine ulaşmalarını istedi.

Son günlerde artış gösteren motosiklet hırsızlığındaki bu gelişmeler karşısında vatandaşlar araçlarını sokağa park etmekten tedirginlik duymaya başladı. Vatandaşlar; Sanki kendilerine aitmişçesine rahat tavırlarla araçlara yükleyerek, kontağını bir şekilde çalıştırıp aldıkları motorları çalan kişilerin bir an önce bulunmasını istiyorlar.

Exit mobile version